Osobní údaje při návštěvě webových stran


INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S NÁVŠTĚVOU NAŠICH WEBOVÝCH STRÁNEK


podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016
o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).


My, společnost ALBI Česká republika a.s., IČ: 497 08 368, se sídlem Thámova 289/13, 186 00 Praha 8, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7943 (dále jen „ALBI“) bychom Vás tímto rádi informovali o tom, jak zpracováváme Vaše osobní údaje, které získáváme v souvislosti s návštěvou našich webových stránek.
 

Správce vašich osobních údajů

 
Obchodní firma: ALBI Česká republika, a.s.
IČ: 497 08 368
Sídlo: Thámova 289/13, 186 00 Praha 8
Zápis v OR: společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7943
 
Můžete se na nás kdykoliv obrátit e‑mailem na adrese gdpr@albi.cz nebo dopisem zaslaným na adresu sídla společnosti.


Zpracovávané osobní údaje


Vaše osobní údaje budeme zpracovávat v rozsahu:  ID zákazníka, IP adresa, user agent, cookies, příchozí webová stránka (z jaké stránky k nám přicházíte), datum a doba přístupu, údaje o vašem prohlížeči a operačním systému.


Účel zpracování osobních údajů


Účelem zpracování osobních údajů je optimalizace zobrazení, chod webové stránky, zajištění ochrany před kybernetickými útoky, zlepšení jejich fungování.


Právní základ zpracování osobních údajů


Právním základem pro zpracování osobních údajů je oprávněný zájem.


Doba zpracování osobních údajů


Tyto údaje budeme zpracovávat po dobu návštěvy našich webových stránek a dále po dobu 3 měsíců od opuštění našich webových stránek.


Předávání Vašich osobních údajů


Vaše osobní údaje mohou být předány dopravci v minimálním rozsahu, který je nutný k doručení zboží. Dále mohou být vaše osobní údaje pro zajištění výše popsaných účelů zpracovávány vedle správce také zpracovateli, zejména poskytovatelem softwaru společností PragueBest s.r.o., se sídlem Vítkova 5/32, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ:25770438, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů. Seznam všech zpracovatelů společnosti ALBI je dostupný zde.


Způsob zpracování osobních údajů


Vaše osobní údaje zpracováváme automatizovaně i manuálně a vedeme záznamy o činnostech zpracování. Při zpracování osobních údajů naší společností nedochází k rozhodování založenému výhradně na automatizovaném zpracování bez lidského posouzení, které by mělo právní účinky nebo by se jinak významně dotýkalo subjektů údajů, jejichž osobní údaje zpracováváme.


Ochrana Vašich údajů


V ALBI přijímáme veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení ochrany osobních údajů a k vyloučení možnosti neoprávněného nebo nahodilého přístupu k osobním údajům, k jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údajů. Dodržujeme všechny povinnosti stanovené nám obecně závaznými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

Používáme moderní bezpečnostní a kontrolní mechanismy zajišťující maximální možnou ochranu dat. Všechny osoby, které s osobními údaji přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních či smluvně převzatých povinností, jsou vázány zákonnou nebo smluvní povinností mlčenlivosti.


Práva spojená s ochranou osobních údajů


Vaše údaje zpracováváme transparentním způsobem, to znamená, že vždy víte, za jakým účelem nám Vaše údaje poskytujete.

V souvislosti se zpracováním osobních údajů máte při naplnění předpokladů stanovených právními předpisy následující práva spojená se zpracováním osobních údajů, která plně respektujeme:
 
  • právo na přístup k osobním údajům
  • právo na opravu zpracovávaných osobních údajů
  • právo na výmaz zpracovávaných osobních údajů
  • právo na omezení zpracování osobních údajů
  • právo na přenositelnost osobních údajů 
  • právo kdykoli odvolat udělený souhlas se zpracováním osobních údajů
  • právo vznést námitku.

Podrobné a úplné informace o Vašich právech a možnostech jejich uplatnění naleznete v dokumentu Zásady ochrany osobních údajů zde.

Ve věcech Vašich práv se s dotazem nebo stížností můžete obrátit na nás jakožto na správce osobních údajů, a to písemně běžnou poštou či e-mailem na adresu gdpr@albi.cz. Se svojí stížností se můžete také obrátit na dozorový orgán, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.


Pověřenec pro ochranu osobních údajů


Společnost ALBI nemá povinnost jmenovat a nejmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů.
 

ÚČINNOST 

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25. 5. 2018 a jsou k dispozici online na našich webových stránkách nebo na vyžádání v našich kamenných prodejnách.
 
Pokud vyvstane potřeba aktualizovat tyto Zásady ochrany osobních údajů, budeme vás informovat o všech podstatných změnách.